Suske en Wiske Kopen / Handelen

Te koop aangeboden / Te koop gevraagd

Hieronder treffen jullie een overzicht aan met artikelen van Suske en Wiske die mensen willen verkopen of kopen. Indien jullie interesse hebben in één van onderstaande artikelen kun je de link, die gekoppeld is aan de prijs, volgen om contact op te nemen met de verkopende/kopende partij. Indien je een artikel hebt verkocht vernemen wij dit graag zodat deze van de lijst gehaald kan worden.

Te koop aangeboden

Datum Omschrijving Prijs
18 juli Fruitmasters mokTe koop aangeboden Fruitmasters mok van Suske en Wiske.

Suske en Wiske

 • NRCPrijs voor de allereerste Suske en Wiske gaat door het dak: 13.100 euro  Trouw
 • Het Laatste Nieuws

  stickers voor het 'Suske en Wiske'-album naar aanleiding van het 100-jarig bestaan van Standaard Boekhandel. Als er nog iemand een leeg boek heeft, is dit ...

 • Telegraaf.nl

  Suske en Wiske debuteren vandaag met De Wrede Wensput in De Telegraaf. Vanaf nu is in deze krant zes dagen per week een nieuw vervolgverhaal van de ...

 • Telegraaf.nl

  De gloednieuwe Suske en Wiske-strip Lambik Plastiek, die vandaag is gelanceerd bij Sea Life Scheveningen, staat in het teken van plastic soep in de oceanen.

 • NRC

  Zomerserie Het Verhaal: Deze zomer verkent de wetenschapsredactie de relatie tussen de mens en zijn verhalen. Deze week: wetenschap in kinderboeken.